Top 5 uitjes met je eerste date

Een eerste date is erg spannend! Niet voor jou hoor! Degene waar je mee hebt afgesproken denk er net zo over! Het perfecte recept voor een ongemakkelijke avond dus, zou je denken. Dat hoeft echter helemaal niet het geval te zijn! 

Met een beetje voorbereiding kun je een fiasco voorkomen en ervoor zorgen dat jullie een leuke eerste date tegemoet gaan.

De date zelf is al spannend genoeg. Je wilt dus niet te veel moeten stressen over wat jullie gaan doen. Lees daarom hieronder verder om erachter te komen wat de leukste ideetjes zijn voor een eerste date.

Wat te doen op de eerste date?

Dat is een vraag die veel mensen zich stellen. Er is op zich natuurlijk niks mis met een drankje doen, maar we kunnen tegenwoordig best wel iets meer bedenken toch?

Wat zijn nou echte leuke dingen om te doen op je eerste date? Hieronder geven we je onze top 5 van de leukste uitjes voor de eerste date.

Een wandeling maken

Je bent de hele tijd in beweging, dus je maakt je minder druk om eventuele spanning. Bovendien hoef je elkaar niet de hele tijd in de ogen te kijken. Woon je bij het strand? Maak dan vooral een strandwandeling!

Maak er een uitje van

Ga langs de dierentuin, een museum of bijvoorbeeld een kinderboerderij. Ten eerste heb je de hele tijd iets te doen en te kletsen. Weg met ongemakkelijke momenten en stiltes. Een paar leuke foto’s en je hebt gelijk wat leuke herinneringen voor als het wat wordt!

Ijsje eten

Je weet nooit echt hoelang je op je eerste date wil blijven. Een ijsje eten is dan een goed, vrijblijvend idee. Bevalt je date na het ijsje nog steeds? Dan kunnen jullie altijd nog iets anders gaan doen. Valt het toch een beetje tegen, dan kunnen jullie een redelijk korte tijd, ieder een kant opgaan.

Helemaal van deze tijd; Een escape room!

Natuurlijk kan het ook een andere activiteit worden, maar de escape room scoort toch echt goed. Je leer elkaar direct goed kennen, zonder dat je hier te veel mee bezig bent. Een ongedwongen date waarin je toch aardig wat over je date te weten kunt komen.

Bereid je date voor

Wat het allerbelangrijkste is voor je eerste date, is dat je er wat tijd in stopt. Bereid je date dus een beetje voor.

Plan wat je gaat doen en indien dit nodig is, koop dan alvast de kaartjes. Je maakt alvast een goede eerste indruk door initiatief te tonen.